Zodiacul floral. Află ce floare eşti!

Dincolo de frumusețea și gingășia lor, florile au și numeroase semnificații. De asemenea, ele ne pot dezvălui și aspecte inedite ale personalității. Dacă vrei să afli ce floare ești, citește horoscopul floral!

Caprifoi: 21 martie – 19 aprilie

Șarmul și grația sunt primele calități cu care se remarcă persoanele-Caprifoi. Atributele morale ale Caprifoiului îl recomandă ca un bun confident, acest lucru explicând de ce își face prietenii durabile și de ce are atât de mult succes în afaceri. Așa cum nici albinele nu rezistă farmecului irezistibil al acestor flori, nici cei din anturajul vostru nu rezistă energiei de care dați dovadă. Persoanele-Caprifoi dau dovadă de o mare rezistență psihică, fiind foarte hotărâte, găsindu-și drumul indiferent de obstacolele pe care le întâlnesc. De asemenea, vă remarcați prin soluțiile inovatoare pe care le propuneți, prin statornicie și prin compasiunea de care dați dovadă față de suferințele celor din jur.

Mac: 20 aprilie – 19 mai

Cei născuți în acest interval se remarcă prin abilitatea lor de a lua tot ceea ce este mai bun în viață și prin dorința de a împărți cu alții bucuriile vieții. Aveți un talent deosebit în tot ceea ce înseamnă design, surprindeți bine detaliile și aveți darul de a aranja lucrurile cu bun gust. De asemenea, Macii adoră să pună în prim plan plăcerile personale, sunt obsedați de lux și, implicit, de confort. Indiferent de condiții, Macii dau dovadă de o răbdare ieșită din comun.

Lavandă: 20 mai – 20 iunie

Așa cum aceste flori umplu câmpurile cu un fascinant „covor” de culoare, așa și cei născuți sub semnul Lavandă se remarcă prin ideile frumoase pe care le propun anturajului din care fac parte. Persoanele-Lavandă sunt foarte comunicative și par a fi mereu în căutarea unei muze, pe care, de altfel, o și găsesc. Sunteți incredibil de creativi, productivi și aveți o minte activă. Uneori aveți impresia că persoanele din jur vă suprasolicită, cu toate acestea, sunteți dispuși să le faceți tuturor pe plac.

Talpa ursului: 21 iunie – 22 iulie

Cuvântul care descrie cel mai bine nativii Talpa ursului este sensibilitatea. Sunteți receptiv, ocrotitor și foarte intuitiv în viața personală. Aveți darul de a citi sentimentele unei persoane, chiar dacă aceasta nu vi se destăinuie. Sunteți simpatic celor din jur și dați dovadă de căldură sufletească. În același timp, puteți fi ușor influențat de forțele răului, de aceea, pentru a vă găsi echilibrul, aveți nevoie de sprijinul familiei, singura care vă dă tărie și încredere.

Floarea-soarelui: 23 iulie – 21 august

Nativii Floarea soarelui sunt deschiși la minte, plăcuți și buni lideri. Chiar și în cele mai tensionante situații, aveți darul de a ști cum să calmați spiritele. Sunteți persoana potrivită pentru orice tip de competiție și știți cum să vă puneți în valoare calitățile pentru a vă atinge scopul. Captați mereu atenția, iar cei din jur vă caută compania pentru sfaturile bune pe care le dați. Ca prieten, sunteți afectuos, generos și credincios. Apropiații voștri trebuie să știe că apreciați cadourile simbolice.

Volbura: 22 august – 22 septembrie

Dintre toți nativii horoscopului floral, persoanele-Volbură se remarcă prin spiritul analitic. Înainte de a trece la acțiune, vă place să analizați de multe ori problema. Sunteți organizat și foarte critic și, de cele mai multe ori, despicați firul în patru. Vă place să îi ajutați pe cei din jur și să vă implicați pentru drepturile lor. Cei născuți în acest interval preferă să facă lucrurile corect și ordonat. Inspirați încredere, de aceea sunteți solicitat pentru diverse sfaturi.

Trandafirul: 23 septembrie – 22 octombrie

Cei născuți sub semnul Trandafirului caută adevărul cu orice preț. Vă remarcați prin abilitatea de a citi printre rânduri și de a analiza sensul figurat al cuvintelor. Adorați frumusețea clasică și vă place să vă înconjurați de lucruri rafinate. Sunteți atras de filozofie, poezie și de artă. Pentru că sunteți preocupat de dreptate, vă implicați atunci când cineva este nedreptățit. Vă găsiți ușor fericirea atunci când sunteți în compania prietenilor și a membrilor familiei, plimbându-vă în natură.

Crizantemă: 23 octombrie – 21 noiembrie

Pentru cei din jur, sunteți plini de surprize. În același timp, sunteți onest în toate acțiunile pe care le întreprindeți. Vă place să limpeziți apele atunci când lucrurile nu sunt clare și, de asemenea, oblojiți rănile sufletești ale apropiaților. Când vine vorba de emoții, nu vă pierdeți ușor cu firea și obișnuiți să îi ajutați pe cei din jur pentru ca aceștia să se poată regăsi. De obicei, sunteți foarte ocupat și aveți mulți admiratori.

Narcisă: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cei sub acest semn au o mare influență asupra apropiaților. Nativii-Narcisă obișnuiesc să își expună tuturor filozofia de viață. Sunteți direct în conversați și știți să punctați esențialul. În același timp, sunteți corect și de încredere. Aveți o înțelepciune nativă și, în general, aveți parte de noroc în viață. Experiența v-a determinat să deveniți circumspect; aveți o latură sensibilă pe care nu o dezvăluiți decât câtorva persoane. Aveți o imaginație bogată și vă place să visați cu ochii deschiși.

Garoafă: 22 decembrie – 21 ianuarie

Sunteți un iubitor al frumosului și obișnuiți să vă ordonați lucrurile și viața. Țineți cu orice preț ca apropiații să vă cunoască punctul de vedere. Aveți calități de șef, iar cei din jur se pot bizui pe voi. Sunteți hotărât să duceți la bun sfârșit ceea ce ați început. De obicei, munciți peste program pentru că nu vă place să amânați treburile. Indiferent de domeniu, vă place să știți că sunteți în siguranță; adorați confortul, însă cel obținut prin munca voastră.

Orhideea: 22 ianuarie – 19 februarie

Persoanele-Orhidee sunt foarte curioase și inventive. Uneori, vă contraziceți singuri, însă, cu toate acestea, știți bine unde vreți să ajungeți. Sunteți visător, iar apropiații vă admiră excentricitatea și originalitatea. Aveți un fel diferit de a privi lumea și sunteți pasionați de mistere. Vă place să vă aflați în compania multor oameni. Sunteți organizat și aveți calitatea de a putea face bine mai multe lucruri în același timp.

Nufăr: 20 februarie – 20 martie

Sunteți sufletist și receptiv la nevoile celor din jur. În același timp, absoarbeți ca un burete informațiile, ideile, precum și trăirile celorlalți. Aveți grijă, pentru că de multe ori aveți obiceiul să vă manifestați exploziv, chiar dacă imediat reparați această pornire și vă cereți scuze. Aveți calități de actor, dansator și muzician. Vă remarcați și prin excelente calități de comunicator și vă place să învățați limbi străine.

Foto: Pixabay

Written By
More from Renate Daily

Sophia Loren, de la copilăria marcată de sărăcie la celebritate

Adevărată comoară naţională a Italiei, Sophia Loren şi-a pus amprenta asupra cinematografiei....
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *