Kate Middleton: care este cea mai scumpă rochie din garderoba sa

The Princess of Wales meets the ship’s company of HMS Glasgow at Windsor Castle today (29/09/2022). HMS Glasgow will be the first Type 26 frigate to be built for the United Kingdom. ROYAL NAVY sailors from HMS Glasgow travelled to Windsor Castle on 29 September for their first meeting with the ship’s sponsor, Her Royal Highness The Princess of Wales. The state-of-the-art Type 26 frigate is currently under construction at BAE Systems’ shipyard in Govan, Glasgow. To date, fifteen sailors have joined the vessel, the first contingent of the eventual complement of 161 Royal Navy personnel. The crew were invited to Windsor where they met with The Princess of Wales for the first time since her appointment as HMS Glasgow’s ship’s sponsor was announced in June last year.

Cu fiecare dintre apariţiile sale publice, ducesa Kate Middleton atrage toate privirile. Ținutele pe care și le alege îi dau un aer aparte, iar stilul său vestimentar este apeciat chiar și de cei mai aspri critici de modă.

Catherine, prințesă de Wales și Ducesă de Cornwall și Cambridge, cunoscută drept Kate Middleton, este atentă la capitolul vestimentaţie, mai ales că ştie că este mereu în centrul atenţiei, iar piesele sale vestimentare sunt atent “disecate” de presă şi nu numai.

Kate Middleton a fost inclusă în diverse topuri de către reviste importante precum Vanity Fair și Harper’s Bazaar. Această ultimă publicație a plasat-o pe ducesă pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate persoane publice din Anglia. Juriul, alcătuit, printre alții de creatori de modă precum Antonio Berardi și Roksanda Ilincic, și-a motivat astfel decizia: „Evoluția stilului lui Kate Middleton este incredibilă. Ea ne-a oferit cel mai interesant moment în modă chiar din timpul căsătoriei sale. Încă de atunci, ea a devenit o ambasadoare extraordinară a stilului britanic”.

Are o slăbiciune pentru creaţiile Alexander McQueen

Ducesa Kate Middleton reuşeşte să poarte cu stil rochii prêt-à-porter accesibile, de la mărci precum Mango sau Zara, informează closer.fr. Însă Kate nu a făcut niciodată un secret din faptul că adoră creaţiile vestimentare ale casei Alexander McQueen.

Încă din timpul primei sale vizite oficiale în Canada și în SUA (2011), Kate Middleton a atras atenția cu alegerile sale în materie de modă. Una dintre primele ținute cu care a impresionat este rochia alb-vanilat tricotată de inspirație navy, creație a casei Alexander McQueen.  

Nici nu este de mirare că rochia cea mai scumpă din garderoba ducesei Kate Middleton este o rochie semnată Alexander McQueen, al cărei preţ este 7.000 de euro. Este vorba despre o rochie neagră cu motive florale cu alb şi verde pe care ducesa a purtat-o prima dată în 2017, în cadrul ceremoniei BAFTA de la Londra. O ținută pe care a îmbrăcat-o din nou doi ani mai târziu, în 2019, cu ocazia Galei portretelor.

Cea mai scumpă piesă vestimentară a lui Kate Middleton este o rochie florală neagră cu verde şi alb, pe care ducesa a purtat-o ​​pentru prima dată în 2017 la premiile BAFTA
Foto: willandkatefan/Instagram
@willandkatefan/Instagram

Şi rochia sa de mireasă este o creație a lui Sarah Burton de la casa Alexander McQueen. Superba rochie pe care a purtat-o în ziua nunţii a avut dantelă cusută manual și aplicații de cristale și perle.

Şi rochia de mireasă a lui Kate este tot o creaţie a casei Alexander McQueen. Foto: Pinterest

Citeşte şi – Jetsun Pema, cea mai tânără regină a lumii

Foto: Wikipedia

Written By
More from Renate Daily

Elena Cuza: povestea soţiei lui Alexandru Ioan Cuza. I-a fost alături, în ciuda infidelităţilor lui

Elena Cuza a fost o prezenţă discretă pe scena politică, fiind, în...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *