Parodie după Bohemian Rhapsody în interpretarea unor pisici

Una dintre melodiile de referinţă ale trupei Queen este Bohemian Rhapsody, care a fost lansată în 1975.

Iniţial, melodia Bohemian Rhapsody, considerată manifesto-ul muzical al lui Freddie Mercury, solistul trupei Queen, a fost primită cu oarece reţinere, însă timpul a arătat că este una dintre cele mai apreciate hituri din istoria muzicii.

Difuzată de staţiile radio din întreaga lume, melodia a fost declarată după doar doi ani de la lansare „cel mai bun single al ultimilor 25 de ani”.

Potrivit The Telegraph, Freddie Mercury ar fi declarat că Bohemian Rhapsody „este unul dintre cântecele cu aer fantezist. Cred că oamenii ar trebui doar să îl asculte, să se gândească la el, apoi să îşi facă singuri o părerea despre ceea ce le transmite”.

„Bohemian Catsody”, parodie cu un cvartet de pisici

Dovadă a succesului melodiei este şi parodia după Bohemian Rhapsody re-imaginată cu versuri pentru pisici şi care a fost realizată de Nerdist.

În loc de fețele iluminate ale lui Freddie Mercury, Brian May, John Deacon și Roger Taylor din videoclipul original, vedem capetele a patru pisici simpatice. Iar dacă te întrebi care sunt numele lor, află că acestea sunt Boo, Sweetie, Griffin și Stripey Superstar. Versurile au fost schimbate pentru a reflecta întâmplările vieții animalelor de companie.

„Mama tocmai a ucis un șoarece / A mâncat totul, cu excepția capului / Acesta este cadoul tău pe patul tău”.

Creatoarea parodiei, Shirley Șerban, a scris în prezentarea acesteia: „Pisicile sunt regale. Noi suntem servitorii lor de bunăvoie”.

Freddie Mercury adora pisicile

Cu siguranţă, parodia i-ar fi plăcut lui Freddie Mercury, care era un mare iubitor de pisici.

În anii 1970, prietena lui, Mary Austin, i-a oferit două pisici, numite Tom şi Jerry. În timp ce artistul se afla în turnee cu trupa Queen, obişnuia să sune des acasă şi să se intereseze de soarta pisicilor.

Potrivit asistentului său personal, Peter Freestone, când ajungea la hotel, Mercury vorbea la telefon cu pisicile sale. În memoriile sale, Freestone scria că „Mary îi ținea pe Tom și Jerry pe rând la receptor pentru a-l asculta pe Freddie vorbind”, informează vanityfair.com.

@drenate Foto: Pixabay

Written By
More from Renate Daily

Animale în slujba sănătății. Cum ajută câinii, pisicile şi delfinii în depistarea şi tratarea bolilor

Pe lângă faptul că sunt adevărați prieteni ai omului, animalele pot fi...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *