Cum ar fi putut arăta astăzi prințesa Diana

Cu toate că a trecut mult timp de la dispariţia ei, prinţesa Diana continuă să ne fascineze. Dacă ar fi trăit şi dacă relaţia ei cu Charles ar fi mers, îndrăgita prinţesă a inimilor, cum a fost numită, ar fi fost astăzi regină.

Prinţesa Diana nu a fost uitată şi continuă să existe în memoria colectivă. Mai mult, unii şi-au imaginat cum ar fi arătat în prezent dacă ar fi trăit. Fotograful turc Alper Yesiltas a utilizat programe de editare foto care folosesc inteligenţa artificială şi a obţinut o imagine cu prinţesa „îmbătrânită”.

Prinţesa Diana, portet realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale
Foto: Instagram/https://mymodernmet.com/

„Când am început acest proiect, mi-am dat seama ce pot să fac și m-am gândit că îmi aduce bucurie. Am vrut ca oamenii de care îmi este dor să fie în fața mea, așa că am lansat acest proiect. Partea cea mai grea a procesului creativ este să fac ca imaginea să fie reală, să aibă viață cumva”, a declarat Yesiltas, informează Daily Mail.

Prinţesa apare cu părul albit, cu tenul mai ridat şi cu pete pigmentare (tipice celor care stau mult la soare, aşa cum îi plăcea şi prinţesei), iar pentru unii imaginea poate părea frapantă.

La bază avocat, Alper Yesiltas a mai realizat în acest mod portrete ale unor celebrităţi precum Michael Jackson, Heath Ledger, Paul Walker, Amy Winehouse, Freddie Mercury ori John Lennon.

Prinţesa inimilor

Prinţesa Diana a fost una dintre cele mai influente personalităţi ale secolului XX, iar prin acţiunile ei umanitare, prin frumuseţea şi naturaleţea sa a fost foarte îndrăgită nu numai de britanici.

La 29 iulie 1981, s-a căsătorit cu Charles, actualul rege al Marii Britanii, căsătoria lor fiind un eveniment de amploare. La 21 iunie 1982 s-a născut primul fiu al cuplului, prinţul William, iar al doilea fiu, prinţul Harry, a venit pe lume la 15 septembrie 1984.

Charles şi Diana s-au separat în 1992, iar divorţul a fost pronunţat în 1996.

La 31 august 1997, prințesa inimilor şi-a pierdut viaţa într-un accident de automobil petrecut la Paris, în tunelul din podul Alma, împreună cu iubitul său, Dodi Al-Fayed.

Foto: Wikipedia, Instagram/https://mymodernmet.com/

Citeşte şi: Prinţesa Diana: ultimele cuvinte înainte de a muri

Written By
More from Renate Daily

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *