John F. Kennedy şi Audrey Hepburn: au avut sau nu o relaţie?

Se ştie că fostul preşedinte american John F. Kennedy a fost un mare amorez, fiind de notorietate relaţia sa cu Marilyn Monroe. Dar ea nu a fost singura lui cucerire.

În 1960, când a devenit preşedinte al SUA, John F. Kennedy aducea un suflu nou la Casa Albă. La 20 ianuarie 1961, când a depus jurământul în faţa Capitoliului, discursul său, deşi a durat doar 15 minute, a fost memorabil.

În 1953, Kennedy se căsătorise cu Jacqueline Kennedy Onassis, care a devenit una dintre cele mai iubite Prime Doamne din câte a avut America. John F. Kennedy poza într-un familist şi soţ model, dar, în realitate, avea mai multe relaţii extraconjugale, cea de notorietate fiind cu Marilyn Monroe.

O pereche improbabilă

În cartea „Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage”, autorul, Christopher Andersen, susţine că Audrey Hepburn şi John F. Kennedy au avut o relaţie la începutul anilor 1950, când JFK era împreună cu Jacqueline Bouvier, viitoarea sa soţie. La rândul ei, Hepburn era într-o relaţie cu Mel Ferrer, cu care a fost căsătorită între 1954 şi 1968, şi cu care a avut un fiu, Sean.

Aşadar, idila dintre Hepburn şi Kennedy trebuia să rămână secretă, mai ales că relaţia lor părea „improbabilă”. Cu toate acestea, Kennedy o adora şi o considera „pur şi simplu superbă” pe îndrăgita actriţă din „Mic dejun la Tiffany”.

Kennedy şi Jackie păreau familia perfectă. În realitate, ea ştia de toate aventurile soţului său

Autorul Christopher Andersen a citat un jurnalist din Washington, care a pretins că a văzut-o pe Hepburn părăsind casa lui Kennedy. Totuşi, „părea greu de crezut în acele timpuri ca un senator al Statelor Unite şi un star de cinema să fie într-o relaţie, pentru că lumile lor părea atât de diferite şi nimeni nu se gândea la acest lucru”, informează thevintagenews.com.

Audrey Hepburn, renumită pentu rolul din „Mic dejun la Tiffany”

În 1953, Kennedy a pus capăt acestei idile, după ce i-a cerut mâna lui Jackie. Cei doi au mers pe drumuri separate în următorii 10 ani. Aveau să se întâlnească din nou când ea i-a cântat „La mulți ani” la petrecerea lui de naștere sărbătorită în New York. Se întâmpla la un an după ce Marilyn Monroe făcuse acelaşi lucru pentru JFK.

@drenate. Foto: Wikipedia

Written By
More from Renate Daily

Masaii, războinicii de temut ai savanei

De sute de ani, triburile de masai își duc traiul în colibele...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *